Städa miljövänligt

Att hitta rätt städföretag för flyttstädningen

Finns det många städföretag i Örebro? Vid en första titt på antalet städfirmor på Google ser man att det åtminstone finns ett 50-tal städfirmor. Alla städfirmor har olika styrkor och arbtera på olika sätt. Det gör att de säkert har olika arbetssätt och olika sätt att se på saken. När det kommer till flyttstädning är det viktigaste att de arbetar på ett noggrant sätt, så att ingen smuts blir kvar i bostaden. Skulle det hända innebär det att flyttstädningen inte blir godkänd och någon måste komma och städa om det som inte godkänns i inspektionen. Som kund vill man inte först betala för en flyttstädning och dessutom efteråt gå tillbaka och städa om det som inte har godkänts. Då vill man hellre hitta rätt städfirma som själva tar ansvar för sin flyttstädning.

Så gör du för att hitta rätt städfirma

Om du inte redan nu känner till någon städfirma som kommer och gör en flyttstädning, kan du googla "flyttstädning Örebro" för att på så sätt få fram de som har städfirmor och som erbjuder flyttstädning i sitt arbete. Då kan du ta kontakt med dem och be om både offert och referenser på deras tidigare arbete. På så sätt kan du få en viss information om hur de arbetar och vad de tar betalt. De flesta städfirmor brukar ta cirka 200 kronor per timme, efter att man har dragit av på Rut-avdraget. Men det bästa är om du får ett enhetligt pris så att det inte är beroende på hur snabbt (eller långsamt) som de arbetar. Då vet du aldrig vilket pris du kan råka ut för när de sedan kräver betalt för sitt arbete.

Välj den som ger garantier

Därför är det viktigt att välja en städfirma som ger garantier på sitt arbete. Har de en nöjd-kund-garanti då ser de själva till att städningen blir godkänd, och skulle den inte bli det, går de in och städar tills den blir det. På så sätt vet du som kund att du inte måste gå tillbaka och städa efter att städfirman har varit på plats. Sedan kan man alltid välja någon som har ansvarsförsäkring och tar ansvar ifall att något skulle gå fel. Väljer man en städfirma som både har garantier på sin städning och som tar ansvar ifall att något händer, då vet du att arbetet med flyttstädningen blir ordentligt gjort. Läs mer om flyttstädning som du kan anlita i Örebro på: https://www.flyttstädningorebro.se.

31 Mar 2019