Städa miljövänligt

Blogg

RSS

Skolstädning i Stockholm för allas trevnad

29 apr 2022

Det är alltid viktigt med städning men ännu mer så i skolans miljö. Med hjälp av skolstädning i Stockholm får ni fräscha lokaler och klassrum i hela skolan.

I skolans värld befinner det sig dagligen väldigt många människor, både vuxna såväl som barn. Det är helt enkelt deras arbetsplats under kommande år och den platsen bör ju vara i så gott skick som möjligt för alla som är där. Det är många saker som är viktiga och avgörande för hur det går för ett barn i skolan. Sedan finns det saker, såsom exempelvis hur rent och fräscht det är i skolans lokaler, som också spelar in för trivsel och liknande. Om en skola inte är städad ordentligt och om det inte görs regelbundet, så kommer trivseln sänkas och arbetsmiljön blir lidande för alla som jobbar på skolan.

Daglig städning på skolor

Skolstädning är alltså väldigt viktigt att det blir gjort, både i större städer som Stockholm men också på andra platser i landet. Alla förtjänar en städad miljö runt sig när man går i skolan eller arbetar där. Därför behöver varje skola ha någon som kommer och utför städning på regelbunden basis. Det handlar inte om veckovis städning utan om städning som utförs på plats varje dag. Eftersom det är så många som använder sig av lokalerna och toaletterna så behöver dessa gås igenom varje dag. Papperskorgar ska tömmas, golv ska sopas och toaletter ska skuras. Detta är ju faktiskt väldigt viktigt att det utförs på alla skolor.

Städfirma i Norrköping - avlastning när du behöver det

19 mar 2022

För den som inte får ihop det med städet hemma, finns goda nyheter. Du kan anlita en städfirma i Norrköping som hjälper till med både stort och smått, från enstaka insatser till regelbundna.

Du kan ha flera anledningar till att behöva anlita en städfirma i Norrköping. Du kan behöva utföra en storstädning med jämna mellanrum, eller så har livet gjort att du inte hinner med städningen hemma just nu. Som tur är finns det duktiga och erfarna städare som kan göra jobbet åt dig medan du fokuserar på annat. Att putsa fönster är något som de flesta upplever vara ganska krävande och kanske inget man hoppar jämfota av glädje för att göra. En mångsidig städfirma har ofta fönsterputsning bland sina tjänster, så du behöver inte oroa dig för det heller.

Städfirma som anpassar sig efter dina behov

Ibland behöver man bara ha hjälp vid något enstaka tillfälle, medan andra kanske behöver regelbunden städhjälp. Hos din städfirma kan du välja mellan olika städpaket som innefattar olika grad av städhjälp vid specifika tillfällen. Oavsett om du behöver hjälp ett par timmar i veckan eller några timmar varannan vecka kan din städfirma hjälpa till med allt. Bor du i Norrköping med omnejd och upplever att du skulle kunna behöva avlastning med städet en tid framöver, bör du ta kontakt med din lokala städfirma och lägga upp en plan som passar dig. Var trygg i att städningen sköts medan du tar itu med annat som kanske prioriteras högre just nu.

Det är enkelt att anlita flyttstädning i Solna

7 feb 2022

Blir du trött bara du tänker på flyttstädningen som snart måste göras? Gör som många andra och anlita flyttstädning i Solna. De lämnar garanti på att den går igenom utan anmärkning.

Vill du ha ett bättre avslut på din flytt? Lämna ditt gamla ställe, utan att behöva tänka på att städa där? Då ska du anlita en städfirma som hjälper till med flyttstädningen. Att flyttstäda är inte alls som en vanlig städning. Det går inte att jämföra. Det du inte annars gör rent, allt det måste du ta nu. Som listerna, avloppet, bakom spisen, i ugnen – och listan bara fortsätter. Om du anlitar flyttstädning i Solna tar de hand om allting. Du behöver inte tänka på att göra det själv eller att det görs tillräckligt noga, för de lämnar garanti på att städningen ska bli godkänd. Blir den inte det, då gör de om den.

Lägg energi på ditt nya hem med flyttstädning

Det tar lång tid att flyttstäda, det är inget man bara gör på några timmar. Är man två eller fler som hjälps åt, kan man hinna det på ett dygn, beroende på hur stor yta det är. Det är viktigt när du anlitar flyttstädning att du bokar i tid och planerar arbetet. Berätta hur stor yta det gäller och hur många rum. Detta så de vet vad de ska räkna med och kunna hinna med allting i tid. När de sköter flyttstädningen så kan du lägga din energi på att få ditt nya hem att kännas som hemma.

Ett smart val att ta hjälp med kontorsstädning i Göteborg

27 jan 2022

De som säger att pengar inte kan köpa lycka har aldrig haft städhjälp. Att slippa städa själv, men ändå ha det rent, det är lycka. Helt möjligt om man tar hjälp med kontorsstädning i Göteborg.

Det är samma sak varenda löning, man vill unna sig något för att man jobbat hårt en hel månad. Människor unnar sig olika saker och ser olika på vad lyx är. Men en sak som är väldigt populärt att unna sig är hjälp med städningen. För vare sig det är kontorsstädning eller hemstädning så är det tråkigt att göra och tar en massa onödig tid. Det är en bra investering för en själv. Ja, det kostar pengar, men istället får du mer tid över till annat. Du behöver inte tänka på städningen alls för städfirman du anlitar tar hand om allt. Tänk lyxen att starta jobbdagen med ett kliniskt rent kontor, det är så man alltid vill ha det.

Kontorsstädning efter dina önskemål

Om du själv fick välja hur ofta det skulle städas, hur ofta hade det varit? Det finns en fördel när du anlitar en städfirma, det är att du själv väljer hur ofta de ska städa. Vill du att de ska städa en gång i veckan, eller en gång i månaden? Det är helt och hållet ditt val. De kommer på den bestämda dagen och utför sin städning. De har med sig egna medel och städverktyg att använda sig av. Det kommer att bli den bästa investeringen du gjort på länge.

Är det städhjälp i Stockholm på schemat?

24 jan 2022

Man bara älskar att få hjälp med städningen i sitt hem. Varför väntar man alltid för länge innan man tar tag i det? Har du, ja just du, ingen städhjälp i Stockholm idag? Se då till att skaffa det.

Var man än är behöver man ha det städat omkring sig. Har man ett kontor ska det städas, har man en fastighet ska trapphuset städas, ja och sedan ska man såklart inte glömma sitt kära hem. Någonstans emellan allt annat måste även det städas. Fördelarna med att bo i Stockholm är många, en av dem är att man har alla möjligheter där. Om du behöver hjälp med städning både i hemmet och på kontoret, varför ha två olika städfirmor när du istället kan ha en och samma? Det är så mycket behändigare för dig att slippa ha två olika. En och samma blir också en trygghet då du lär känna vilka städarna är och vet att de gör det arbete som förväntas av dem.

Punktlig städhjälp

När man anlitar städhjälp i Stockholm så förväntar man sig att de håller de tider de ska. Det är de ofta väldigt noggranna med att göra. De ser till att vara där i tid och komma på dagarna ni har bestämt. De levererar även den städning ni önskar av dem. Idag finns det så moderna städfirmor som ser helheten i ert hem eller det ställe som ska städas. Det gör att resultatet blir mycket bättre då de städar varenda ställe på ett anpassat sätt. 

Rent enligt dina önskemål med städfirma

10 nov 2021

Tänk om man på något sätt kunde slippa allt som har med städning att göra. Att bara med en knäpp med fingrarna är det färdigt. Nästan så enkelt är det om man anlitar en städfirma som sköter det.

Det går inte att undvika all städning som behövs göras. För det finns alltid att göra. Det kan vara en av de roliga sakerna. Man städar och håller det snyggt, men på kvällen behövs det städas igen. Eller ja, i alla fall plockas undan och torkas av. Det räcker liksom aldrig till. Sen har man den där storstädningen där man behöver städa alla ytor. Sofforna ska dras ut, avloppet ska rensas och mycket mer. Om man i alla fall hade kunnat slippa den stora städningen så hade det gjort väldigt mycket för ens humör. Rozen Clean kommer gärna till ditt hem och håller det rent.

Städfirman har ett öga för smuts

När man jobbar med städning då vet man också var den värsta smutsen gömmer sig. Inte för att man ska fuska och hoppa över ställen. Snarare för att då vet man var man ska lägga lite extra tid och kärlek i hemmet. Städfirman har med sig de städverktyg som behövs inför städningen. Du väljer själv hur ofta de ska komma till ditt hem. En del vill ha det en gång i veckan, en del varannan vecka och andra vill ha det mer sällan. För att slippa vara i vägen för varandra kan ni passa på att ta en promenad medan de städar ert hem. Läs mer om städning på denna sida: https://www.rozenclean.se/

Låt städningen bli lätt

29 apr 2021

Har du också en envis pedant på axeln som gång på gång påpekar att du borde ta rätt efter dig och städa mer? Här finns det en lösning hur man ordnar städningen och avskedar pedanten i samma drag.

Visst är det ljuvligt att promenera runt Rönningesjön. Se sjön glittra mellan grenarna och följa de växlande årstiderna. Väl hemma tar man av de smutsiga skorna och fixar en kopp värmande dryck för avnjutning. I samma ögonblick inser man att det är dags att städa, dammsuga och tvätta. Den lilla pedanten i huvudet pekar på varenda dammråtta oavsett hur stor eller liten den är. Pedanten påpekar också gärna att disken är smutsig och att fönstren är oputsade.

Försöken att skaka av sig pedanten misslyckas eftersom pedanten växer lite varje gång man suckar att man borde ta tag i städningen. I stället för att njuta av den varma koppen med dryck reser man sig motvilligt ur den sköna fåtöljen. Tar smutstvätten till tvättstugan och startar en maskin. Startar dammsugaren och försöker tycka det är roligt när det i själva verket suger.

Boka in städhjälp

Sätt dig ner, ta fram plattan eller mobilen och skriv in sökorden hemstädning i Täby på Google. Vips får man bra sökträffar på folk som gillar att städa och får betalt för det! Vilken bra kombination när man själv inte gillar det. Med RUT-avdraget blir det ännu billigare att nyttja hemstädning. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av den koppen med varm dryck i och bara strunta i att dammsuga klart. Mer om hemstädning på denna webbsida: hemstädningtäby.com/

Ett rent kontor ökar kreativiteten

4 feb 2021

Att hålla det rent och snyggt omkring sig är viktigt, så även när det gäller kontoret. Arbetsplatsen behöver vara städad och ren för att alla ska trivas och kunna prestera på bästa sätt.

Alla håller nog med om att det är härligt när det är städat och man har lite ordning och reda omkring sig. Men att städa kan vara kämpigt från och till, det finns ju så mycket annat som man hellre skulle lägga sin tid på.

När det gäller städning på ens arbetsplats så hyr de flesta företag in hjälp med den biten. För att alla medarbetare ska trivas och kunna utföra sitt arbete på ett bra sätt så behöver det vara ordnat och städat runt omkring på kontoret.

Tjänster som städföretag erbjuder

Det finns många städföretag nuförtiden, både i de större städerna såväl som i de mindre. Olika städföretag erbjuder olika typer av tjänster. Ofta är det inga större problem om man bara pratar om vad det är man behöver ha hjälp med.

De flesta städföretag erbjuder kontorsstädning. Städning av kontoret brukar genomföras senare under dagen och kvällen eller under tidig morgon. Detta för att de som arbetar inte ska störas alltför mycket i sitt arbete. Prata med städfirman i fråga om vad de kan erbjuda just er och ert kontor när det kommer till städning. Vill ni ha någonting utöver det vanliga så går det säkert att lösa. Fönsterputsning brukar vara en sådan sak som inte ingår om man inte ber om det. Läs mer om kontorsstädning på denna sida: kontorsstädningvasastan.se

Att tänka på när man anlitar städhjälp

2 feb 2021

Det har blivit allt vanligare att folk tar hjälp med städningen hemma. Vissa mer regelbundet och andra lite då och då. Men hur ska man tänka då man ska anlita städhjälp och vad kostar det?

Allt fler har insett fördelarna med att ta hjälp med städningen. Inte sällan är det just det som får vardagspusslet att gå ihop. I stället kan man lägga tiden på att göra något kul med barnen eller att träffa vänner. Just att det har blivit så vanligt har gjort att det finns många fler städföretag att välja mellan, och det till konkurrenskraftiga priser. Dessutom kan man som privatperson via rut-avdraget, dra av en del av arbetskostnaden för städningen.

Vad kostar en städning?

För att ta reda på hur mycket det kostar att anlita städhjälp kan man begära in offerter från ett par olika städföretag. Men först bör man fundera på hur ofta man vill ha städat. Behöver man en vanlig veckostädning eller räcker det med en gång i månaden? Eller kanske en höst- eller vårstädning? Många städföretag har också tilläggstjänster som exempelvis tvätt och strykning, städning av kyl och frys, gräsklippning med mera, som man kan beställa.

För att kunna göra en bedömning och upprätta ett kostnadsförslag kommer många städföretag på hembesök. Då har man ett ypperligt tillfälle att också själv ställa frågor och känna efter om städföretaget ger ett bra intryck. Att släppa in en främmande person i sitt hem kan kännas märkligt, men det är lättare om man känner förtroende för personen. Forsätt läsa mer på denna hemsida: städfirmaigöteborg.se

Skinande rent hem

25 jan 2021

Hur många timmar lägger du på att städa på en vecka? Tar du allt på en gång, eller springer du och småstädar eftersom? Hemmet vill man ha fräscht och rent utan en massa smuts, grus och dammråttor.

Ett stökigt hem kan få en att må dåligt, vi mår oftast bäst av att ha det rent runt omkring oss. Inte bara från saker man lätt lägger på ställen de inte ska vara på, även från grus man drar in utifrån, naturlig smuts som samlas efterhand och de välkända dammråttorna de flesta hem har.

För att få ett hem rent och städat krävs det tid. Beroende på hur man städar kan det ta väldigt mycket tid, många springer och småstädar lite hela tiden. Men en hel städning där man även gör rent i ugnen, tar lister, avlopp mm, tar tid och är kanske inte det roligaste att göra. Med hjälp av hemstädning i Uppsala behöver du inte göra någon städning alls.

Har koll på städningen

När man väljer att anlita någon att sköta sin städning förenklar man för sig själv. Din lediga tid kan du helt enkelt lägga på roligare saker. Städarna har koll på hur de ska städa för att få det rent, de har olika medel till olika ytor och vet var smuts samlas. Att anlita en städtjänst behöver inte betyda att de ska städa hela hemmet, önskar du städning av endast ett rum går även detta bra. Du väljer själv hur ofta de ska komma och sköta städningen åt dig.

Trivsel på jobbet i rödaste rappet

13 nov 2020

Doften av att något är rent och fräscht. Känslan av att inget damm ligger och väntar på att bli bortstädat. Tom papperskorg. Lyxen att stiga in i ett alldeles nystädat kontorsrum. En dröm.

Tänk att få stiga in på sitt arbete och veta att det alltid är rent och fräscht. Vilket underbart sätt det skulle vara att börja dagen på. För dig som vill ha kontorsstädning i Västerås och drömmer om det optimalt städade kontoret är lösningen säkert inte långt borta. Inte heller för dig som drömmer om det någon annanstans i landet. Kontorsstädning har blivit en lyx i vardagen för somliga och en nödvändighet för andra.

Rent och snyggt till vilket pris som helst eller snabbt och enkelt för en mindre summa. Finns det någon skillnad i pris eller är det normal standard som gäller? Ja, det är som med alla andra tjänster. Det går att hitta den perfekta lösningen för just dig om du ger det en chans. Du som beställer kontorsstädning kan med enkelhet välja att få det städat när det passar dig och de anställda. Varje dag, en gång i veckan eller månaden går lika bra som vid enstaka tillfällen.

Miljö och eget ansvar

För att det ska bli rent samtidigt som naturen och miljön ska hålla en viss standard krävs det att man arbetar med rengöringsmedel som håller måttet. På ett kontor är det ofta känsligt med lukter. Det ska ju dofta gott och rent men inte på bekostnad av att ämnena är miljöfarliga. Dessutom är det viktigt att tänka på personalen och ta hänsyn till att det kan finnas känsliga personer i lokalerna. Då gäller det att städprodukterna är miljövänliga och inte orsakar allergier eller att någon får allergiska reaktioner. Men självklart vill du som kund att det ska bli rent. Bara att välja bolag med omsorg.

I tid och otid

Sitter man i ett kontorslandskap och det är fullt med städare samtidigt kan det bli en massa onödigt spring. Att dammsugaren är igång eller golven våttorkas medan du själv försöker föra ett affärssamtal eller röra dig i omgivningen verkar lite meningslöst. Då blir det ju en stressfaktor istället för en friskfaktor. Föreställ dig att någon vill damma eller torka av bordet där du lagt dina papper för dagens arbete under tiden du arbetar. Känns det optimalt? Som tur är går det inte längre till på det sättet. De flesta städbolag erbjuder tjänsterna på kvällstid. Helt perfekt.

Snyggt i trapphuset

12 nov 2020

När det är rent och snyggt är det en självklarhet. Något som man tar för givet. När det är smutsigt kan man riva upp himmel och jord. Men att själv ta tag i det är inte en möjlighet som övervägs.

Det finns få platser som har skapat så mycket osämja som tvättstugor och trapphus. Ofta handlar det om städningen. Människor är olika och har olika definition av vad som är städat och inte. Så arga lappar sätts upp och kriget är igång. Som användare av till exempel trappuppgången tvingas man att välja sida om vem som har rätt och fel. Ett hus där ägaren bestämt att det ingår i gästernas hyreskontrakt att städa dessa ytor kommer troligtvis att få problem.

Vad kan man som hyresvärd göra?

Är hyresgästerna glada kommer de att kunna ha överseende med mindre problem. Så det är ingen dum idé att se till att de är på gott humör. Ett enkelt sätt är att hyra in ett företag som arbetar med trappstädning och även tar hand om andra allmänna ytor i fastigheten.

Att mötas av en väldoftande och ren entré vid hemkomst eller som gäst ger ett bra intryck. Det innebär, förutom nöjda boende, att fastigheten blir mera attraktiv för nya gäster när en lägenhet blir ledig. En ren och snygg trappuppgång betyder att fastighetsägaren bryr sig. Så varför inte som hyresvärd hyra in ett företag för trappstädning? Då kan det bli lugn och ro i trappuppgången och, vem vet, kanske det får andra positiva konsekvenser.

Ordning och reda

10 aug 2020

Rätt person på rätt plats är det som gör att man får framgång som arbetstagare och företag. Men vad krävs för att man ska bli en duktig städare och hur skapar man en framgångsrik städfirma?

Handlag och blick är något som är a och o inom många yrken. Det gäller till exempel för konstnärer, musiker, kirurger, sömmerskor, tandläkare, hantverkare och städare. Ibland kan man märka redan på ett barn vilket yrke som det kan passa för. Om man tänker tillbaka till grundskolan och vilka yrken som en del klasskompisar numera har, så kan man inse att det märktes redan då.

Städare är ett yrke där det direkt märks ifall man har rätt öga och handlag eller ej. Man kan sätta samma städverktyg och rengöringsmedel i händerna på två olika personer och efter samma tid se två helt olika resultat. Det går att hävda att det kan ha med intresse och kunskap att göra. Men om man ser på dem som blivit framgångsrika inom olika områden så vet man att det till mångt och mycket ligger hos personens egen fallenhet.

Välja rätt personal

Genom ett CV kan man se vad en person har gjort tidigare och genom att prata med en referens så kan man få en annan persons åsikt om arbetsinsatsen. Men för många yrken önskar en arbetsgivare att först få se med egna ögon hur väl en person utför sitt yrke. Så är det oftast när man anställer en städare. En eller flera gånger brukar man först få följa med någon mer erfaren i företaget för att få inblick i olika uppdrag. Men det görs även för att man som företag ska kunna bedöma den nya anställdes fallenhet och skicklighet inom yrket. Det kan även vara så att olika städfirmor föredrar olika kvaliteter som noggrannhet eller snabbhet, och därför är det inte alla som passar inom alla företag.

Veta sitt mål

För att bli framgångsrik som anställd eller ägare till en städfirma så är det först och främst viktigt att man vet vilket mål man har och sedan hur man ska komma dit. Som ägare är det viktigt att bestämma sig för vilken bild man vill ge utåt och även vad man kallar för framgång. Det kan vara en bra förtjänst eller en hel kedja. För en anställd kan det vara en bra lön under en tid eller att bli delägare i företaget man är anställd i. Läs mer på denna webbsida: https://www.städfirmavästerås.nu

Flyttstädning när den behövs som mest

19 jul 2020

Att flytta är ett stort projekt som tar både tid och kraft, och att städa efter flytten kan göra hela processen mer utmattande. Därför är det alltid bra att anlita professionell städhjälp.

Flyttstädning erbjuds oftast av städföretag som även erbjuder hemstädning, storstädning och andra typer av tjänster inom samma nisch. Att anlita en professionell städare inför din flytt kan vara guld värt. Först och främst så slipper du att oroa dig över att hinna med hela rengöringsprocessen. En annan fördel är att en professionell städare förmodligen kommer att städa din gamla lägenhet bättre än dig, främst på grund av sin erfarenhet inom området. Tänk dig så härligt det hade varit att lugnt kunna lämna över nycklarna till din gamla lägenhet, blicka framåt och vara säker på att städningen är i goda händer.

Vanliga städmoment vid en flyttstädning

En flyttstädning kan innehålla lite olika moment, bland annat beroende på bostadens skick. De flesta städföretag har färdiga städpaket när det kommer till dessa typer av tjänster. Vanligtvis så ingår grundlig rengöring av badrum, vitvaror och väggar. Fönstren putsas. Väggar, garderober och spis rengörs också. Majoriteten av företagen inkluderar rengöringsmedel och verktyg i själva paketpriset. En del kan dock begära att du köper in något medel åt dem innan de anländer.

Om ett städmoment inte är inkluderat i ett förutbestämt paket så kan du alltid efterfråga det. Städföretag är kända för sin flexibilitet och sina skräddarsydda lösningar; se bara till att noggrant förklara vad du behöver och att vara ute i god tid. Låt oss säga att du har valt ett städföretag, flyttdatum är fastställt och den sista återstående frågan är priset. Vad kommer städningen att kosta dig? Svaret finns under nästa rubrik, så läs gärna vidare.

Vad kostar en flyttstädning?

En flyttstädning kan kosta lite olika beroende på företag, bostadsyta och vilka moment som inkluderas i tjänsten. Det finns också en smärre prisskillnad olika städer emellan. Huvudstaden Stockholm tenderar att vara lite dyrare jämfört med mindre svenska städer. En del företag tar betalt per timme medan andra räknar efter bostadens yta. Det finns inget rätt och fel sätt när det kommer till prissättning. Det viktigaste är att fråga efter en offert innan du skriver på ett kontrakt för flyttstädning. Titta igenom offerten ordentligt och kontrollera att alla önskade städtjänster är inkluderade. Var noga med att se så att slutkostnaden är beräknad på rätt sätt och ifall alla rengöringsmedel och redskap ingår i priset.

Ditt skrot är inte skräp

11 jun 2020

Har du lyckats nu igen? Har du samlat på dig varjehanda skrot på tomten, och det känns väldigt långt till återvinningen? Om du har metall eller elektronik finns det pengar att göra istället.

Länge har diverse föremål och material lättvindigt fått benämningen “skrot”. I brist på bättre ord kan vi också fortsätta kalla det så. Idag har vi kommit underfund med att det är vettigt att källsortera hushållssopor. Detsamma gäller också större föremål och mängder av diverse material. Det kan handla om gamla utemöbler eller grillar. Det kan vara material från husrenoveringen eller datorn som ungarna inte använder längre. Alla dessa exempel innehåller delar och material som kan återvinnas, och du kan dessutom tjäna pengar på det hela. Allt behöver inte gå till någon återvinningsstation. Det är bättre för alla, för miljön, för dig själv och för din tomts utseende att skrot forslas bort och tas om hand medan du samtidigt blir rikare.

Vad är värdefull skrot?

Det allra mesta i skrotväg förtjänar att tas om hand. Vissa saker bör man mest återvinna för att de inte ska störa och förstöra vår miljö eller skada vårt djurliv. Det kan handla om lysrör eller gamla batterier exempelvis. Återigen, andra material är organiska och kan placeras i en kompost eller stoppas i en kommunal kompostpåse och omvandlas till biogas. Förvånansvärt många andra material representerar ett värde för andra. Varför låta pengar ligga och rosta eller ruttna bort på din tomt eller i dina förråd? Det finns många exempel på metaller som du får bra betalt för. Här kommer några; järn och rostfritt stål. Bly, mässing och koppar är också lämpligt att ta om hand och återanvända. Förutom metaller finns intresse för allt som kan benämnas som elektronik och det innefattar också kablar av olika slag. Har du någon omodern och/eller trasig elektronik som inte längre används tar någon annan gärna hand om det hela och betalar bra.

Hur fungerar skrotåtervinning rent praktiskt?

Du har ett val. Du kan fortsätta låta ditt skrot ligga kvar och ta upp plats eller så kan du sälja det och snygga till tomten. Antingen kan du själv ta med skrotet till din skrothandlare. De väger in och värderar och sedan får du betalt enligt dagspriser och pengar på kontot. Har du skrot som inte bara är fult utan också stort? Inga problem. Du kan få sakerna upphämtade och omhändertagna. Skrotåtervinning innebär en vinst för dig och en stor vinst för miljön!

← Äldre inlägg