Städa miljövänligt

Behöver du kontorsstädning i Stockholm?

Om du har ett företag och är verksam i Stockolm kanske du behöver en städfirma som kan komma på daglig basis och städa på eftermiddagarna, då har vi här några tips på hur du kan välja ut den som är bäst på kontorsstädning.

Det är ju så med städfirmor som med vem som helst, att det finns de som är duktiga på kontorsstädning, och de som inte är lika duktiga. Ska man få tag i någon som är duktig och som kan utföra arbetet så att man på företaget blir nöjd med det, kan man börja med att googla "kontorsstädning Stockolm" så att man får några bra förslag på städfirmor som erbjuder "kontorsstädning" och som arbetar i "Stockholm". Är det inte i Stockhom som man behöver sin kontorsstädning, skriver man in den ort där man behöver den i Googles sökmotor i stället. När man har skrivit i sökorden, får man några förslag på städfirmor. Ta då kontakt och fråga om offert och referenser.

Följ upp referenserna

Välj en städfirma som är både:

  • Noggrann – när det kommer till kontorsstädning, är det bland det viktigaste att städarna städar på ett noggrant sätt. Om man inte är noggrann som städare, blir arbetet nästan helt ogjort. Det som är viktigt när man städar en yta, är att all smuts kommer bort från den ytan. Att man ser till så att hela ytan blir ren. Många tar för givet att städare arbetar på det sättet, men det är inte självklart.
  • Effektiv – det är viktigt att städarna inte arbetar för långsamt. Då kostar det mer för företaget. En av de saker som städfirmor kan konkurrera med är att städarna inte tar så lång tid på sig, men som samtidigt är effektiva och städar verkligen rent när de väl städar, men som städar på ett sätt som inte tar hela dagarna att utföra.
  • Prisvärd – på det sättet kan en städfirma bli prisvärd; om man städar noggrant samtidigt som man är effektivt.
  • Kan erbjuda mer än städning – vissa städfirmor karn samtidigt erbjuda mer än städning, och kan samtidigt se till så att företaget har det kaffe som personalen behöver varje dag, och papper till skrivare, har toapapper och hushållspapper, mjölk till kaffet och så vidare. Det är egentligen rätt så naturligt att en städfirma kan erbjuda mer än städning och köpa in det som behövs till företaget när de ändå är på plats och ser vad som fattas. Läs mer här.
19 Sep 2019