Städa miljövänligt

Låt städningen bli lätt

Har du också en envis pedant på axeln som gång på gång påpekar att du borde ta rätt efter dig och städa mer? Här finns det en lösning hur man ordnar städningen och avskedar pedanten i samma drag.

Visst är det ljuvligt att promenera runt Rönningesjön. Se sjön glittra mellan grenarna och följa de växlande årstiderna. Väl hemma tar man av de smutsiga skorna och fixar en kopp värmande dryck för avnjutning. I samma ögonblick inser man att det är dags att städa, dammsuga och tvätta. Den lilla pedanten i huvudet pekar på varenda dammråtta oavsett hur stor eller liten den är. Pedanten påpekar också gärna att disken är smutsig och att fönstren är oputsade.

Försöken att skaka av sig pedanten misslyckas eftersom pedanten växer lite varje gång man suckar att man borde ta tag i städningen. I stället för att njuta av den varma koppen med dryck reser man sig motvilligt ur den sköna fåtöljen. Tar smutstvätten till tvättstugan och startar en maskin. Startar dammsugaren och försöker tycka det är roligt när det i själva verket suger.

Boka in städhjälp

Sätt dig ner, ta fram plattan eller mobilen och skriv in sökorden hemstädning i Täby på Google. Vips får man bra sökträffar på folk som gillar att städa och får betalt för det! Vilken bra kombination när man själv inte gillar det. Med RUT-avdraget blir det ännu billigare att nyttja hemstädning. Nu kan du luta dig tillbaka och njuta av den koppen med varm dryck i och bara strunta i att dammsuga klart. Mer om hemstädning på denna webbsida: hemstädningtäby.com/

29 Apr 2021