Städa miljövänligt

Trivsel på jobbet i rödaste rappet

Doften av att något är rent och fräscht. Känslan av att inget damm ligger och väntar på att bli bortstädat. Tom papperskorg. Lyxen att stiga in i ett alldeles nystädat kontorsrum. En dröm.

Tänk att få stiga in på sitt arbete och veta att det alltid är rent och fräscht. Vilket underbart sätt det skulle vara att börja dagen på. För dig som vill ha kontorsstädning i Västerås och drömmer om det optimalt städade kontoret är lösningen säkert inte långt borta. Inte heller för dig som drömmer om det någon annanstans i landet. Kontorsstädning har blivit en lyx i vardagen för somliga och en nödvändighet för andra.

Rent och snyggt till vilket pris som helst eller snabbt och enkelt för en mindre summa. Finns det någon skillnad i pris eller är det normal standard som gäller? Ja, det är som med alla andra tjänster. Det går att hitta den perfekta lösningen för just dig om du ger det en chans. Du som beställer kontorsstädning kan med enkelhet välja att få det städat när det passar dig och de anställda. Varje dag, en gång i veckan eller månaden går lika bra som vid enstaka tillfällen.

Miljö och eget ansvar

För att det ska bli rent samtidigt som naturen och miljön ska hålla en viss standard krävs det att man arbetar med rengöringsmedel som håller måttet. På ett kontor är det ofta känsligt med lukter. Det ska ju dofta gott och rent men inte på bekostnad av att ämnena är miljöfarliga. Dessutom är det viktigt att tänka på personalen och ta hänsyn till att det kan finnas känsliga personer i lokalerna. Då gäller det att städprodukterna är miljövänliga och inte orsakar allergier eller att någon får allergiska reaktioner. Men självklart vill du som kund att det ska bli rent. Bara att välja bolag med omsorg.

I tid och otid

Sitter man i ett kontorslandskap och det är fullt med städare samtidigt kan det bli en massa onödigt spring. Att dammsugaren är igång eller golven våttorkas medan du själv försöker föra ett affärssamtal eller röra dig i omgivningen verkar lite meningslöst. Då blir det ju en stressfaktor istället för en friskfaktor. Föreställ dig att någon vill damma eller torka av bordet där du lagt dina papper för dagens arbete under tiden du arbetar. Känns det optimalt? Som tur är går det inte längre till på det sättet. De flesta städbolag erbjuder tjänsterna på kvällstid. Helt perfekt.

13 Nov 2020